4. plass  til Stålstrøm i spansk mesterskap
4. plass til Stålstrøm i spansk mesterskap

4. plass til Stålstrøm i spansk mesterskap

Publisert

Det åpne spanske mesterskapet i RS:X ble avsluttet igår med medaljeseilas. Jannick Stålstrøm har seilt bra hele uken og har ingen seilaser utenfor topp ti. Hun ble  dermed nr 4  i mesterskapet etter også ha blitt nr 4 i medaljefinalen. Mesterskapet er en oppkjøring før World Cupen på Palma, Mallorca i Påsken, sier Sportsjef i Norges Seilforbund, Espen Guttormsen.

- Det er gledelig at de fokusområdene vi har hatt den siste tiden gir synlige resultater. Vi har jobbet med risikovurdering og jevnhet. Målet er ikke å lede på det første merket, men å vinne sammenlagt. Det gjør selvfølgelig ikke noe om hun vinner enkeltseilaser også, slik hun gjorde torsdag. Da seilte hun seg opp fra 4. til første plass i den første seilasen . Vi har enkle kjøreregler når vi er usikre og tar mer kalkulert risiko desto sikrere vi føler oss. Jannicke har også et klart fartsoverskudd i lite vind som vi kan utnytte i risikoberegningen vår. Dette er jo også godt å ha i bakhodet når vi er ganske sikre på at neste års OL kommer til å gå i lite vind, fortsetter Guttormsen.

Jannicke sier selv at det er godt å få bekreftelse på at hun er på riktig spor, spesielt i perioder med mye trening og konkurranser. Jannicke har hatt en sammenhengende treningsperiode på 3 måneder nå.

Resultater:

1 Marina Alabau  ESP  17p  

2 Blanca Manchon ESP  29 p

3 Perrin Pauline  FRA 32 p

4 Jannicke Stalstrom NOR 41 p  

5  Picon Charline FRA 58 p  

6  Vidal Lise FRA   65 p   

Powered by Labrador CMS