Fulltegnet på tre minutter

I fjor tok det seks minutter å fylle opp de 536 eleveplassene på Tomm Murstad sjøleir i Asker. I går var påmeldingstiden halvert.

Publisert

KAMP OM PLASSENE: Tomm Murstad Sjøleir i Asker er ensbetydende med drømmeferie for mange barn. (arkivbilder: Linn Krogh Hansen)

– Vi fulltegnet 2010-sesongen på tre minutter og 34 sekunder, forteller en strålende fornøyd daglig leder Anniken Murstad. Leiren har tilsammen 536 elevplasser fordelt over åtte sommerferieuker.

Etter at plassene var fyllt opp, satt Anniken og tre-fire kollegaer klare til å ta i mot den ventede telefonstormen. Som aldri kom.

– Vanligvis har folk kastet seg over telefonen til oss for å spørre om de er kommet med, eller  hvorfor de ikke er kommet med. Men i år var det vedlig stille, noe som tyder på at påmeldingspresessen har fungert veldig bra.

Populært

For tyve års siden holdt det å sende inn påmeldingsblanketten i løpet av høsten for å sikre podene plass i de mest populære ukene på Tomm Murstad sjølier. Etterhvert som leieren ble mer populær, ble det vanskeligere å få plass.

De siste årene har påmeldingen foregått elektronisk, hvor alle håpefulle foreldre har måttet sitte klare ved tastaturet akuratt idet startskuddet for påmeldingen har gått.

Strengere krav til instruktører

Nytt av året er kravet til båtførersertifikat for alle født etter 1.1 1980. Dette betyr i praksis at 95 prosent av dem som vil søke jobb på Tomm Murstad sjøleir er nødt til å ha sertifikatet i orden.

– Alle søkere må ha dette på plass før de søker. ellers får de uansett ikke jobben, understreker Anniken.

Powered by Labrador CMS