SEILNORGE – ASKER SEILFORENING:

SASS inviterer til ny regatta i Oslofjorden

Vi har allerede hatt flere gode arrangementer i regi av SASS (Stor-Asker Samarbeidende Seilforeninger, som består av Asker Seilforening, Hurum Seilforening, Nesøya Seilforening og Røyken Seilforening). I sesongen som kommer vil det bli flere nye, spennende aktiviteter.

Publisert Sist oppdatert

17. august inviterer SASS til «Asker Rundt». Dette blir en regatta som går fra Asker Seilforening til Holmsbu og dermed går gjennom alle tre kommunene. Båtene deles inn i klasser etter størrelse og det åpner for at alle kan være med.

Nytt og spennende er det også at det blir satt opp en singlehanded-klasse. I denne klassen vil det bli benyttet rating.

I regattaen vil alle båtene utstyres med trackere. Alle starter samtidig og regattaen avsluttes klokken 1800. De som ikke er kommet i mål til den tid, vil få plassering etter hvor de er på det tidspunktet. På den måten får alle fullført, og alle rekker til Holmsbu til en seilerfest.

Vi tror Asker Rundt vil bli et nytt og morsomt tilskudd i en allerede travel regatta-sesong i indre Oslofjord og ønsker alle seilere velkommen – også de som ikke er så erfarne. Dette skal først og fremst være et hyggelig arrangement med fokus på felles opplevelser. Og ikke minst vil man bli kjent med flere seilere og farvannet i den nye storkommunen.

Mer informasjon og invitasjon vil bli publisert.