Asker Seilforening

Oslofjorden Rundt: Siste helgen i mai.
Oslofjorden Rundt: Siste helgen i mai.
For alle: Perfekt sesongstart for seilere på alle nivåer.
For alle: Perfekt sesongstart for seilere på alle nivåer.

Oslofjorden Rundt 2018 - perfekt sesongstart

Oslofjorden Rundt er en ypperlig anledning til å teste båt og mannskap ved sesongstart både for glade amatører og for ivrige regattaseilere.

Publisert Sist oppdatert

Vårens største regatta i Indre Oslofjord går fredag ettermiddag (for de som vil seile short­handed) og lørdag. Ettersom regattaen bare beslaglegger halve helgen (lørdag kveld og søndag fri til andre aktiviteter) og det er kort reisevei for alle i Indre Oslofjord, er regattaen ment å være et lavterskeltilbud for alle som vil sjekke at alt er klart før Færderseilasen eller før seilsesongen tar til for alvor.

Oslofjorden Rundt er også første anledning på Østlandet til å samle poeng i SEILmagasinets shorthandedranking.

Tradisjonelt samler Oslofjorden Rundt både glade amatører til hyggelig samvær og skarpskodde regattaseilere som ønsker å sjekke båtfart og manøvre mot sesongens konkurrenter.

For de som seiler short­handed fredag ettermiddag blir det gratis servering av hamburgere og drikke på kvelden og bryggeplass for de som vil overnatte til lørdag. Du kan være med bare på fredag (shorthanded), bare på lørdag (fullt mannskap eller shorthanded) eller begge dager.

Alle er hjertelig velkomne. Meld deg på nå og start planleggingen med venner og seilerkollegaer!