SEILING: Asker Seilforening frister alle seilinteresserte til Tangen søndag 9. juni.

Åpen dag i Asker

Asker Seilforening inviterer til familiedag på Tangen 9. juni.

Publisert

Asker Seilforening ønsker å vise frem hva de har av tilbud for barn og voksne, og inviterer til åpen dag som er gratis. 

Det blir aktiviteter for hele familien, grilling og hygge med åpen båt, prøveseiling og mulighet for å stige ombord og befare regattabåter langs brygga! Foreningen stiller med redningsvester til barna. Seilforeningen kan friste med et bad fra bryggene, og testing av padlebrett. 

Dette er båtene du kan se

Optimist 

Optimist er ofte den første seilbåten som barn ned i 6 års alder kan seile. Det er en fin liten jolle som først og fremst har fokus på å tilby barn gleden av å være på vannet. Det er lek og moro for å skape trygge barn som lærer mestring. Gleden av å mestre sin egen båt er ofte en stor opplevelse for de minste. 

Andunge 

Andugen oppleves som en stabil og trygg seilbåt. Båten er utstyrt med spinnaker på større båter. Det er en god båt å øve seg på under trygge rammer. Her er det mulig for å vokse å ta rormannskurs for å videre også kunne ta med seg barna ut for en seiltur i nabolaget.

RS Feva RS Feva er båten som flere vokser over i etter optimist. Det er en spennende båt som tilbyr mer fart og spenning.

Express 

Express er kanskje den største klassebåten vi har i Norge. Det er en stabil og trygg båt som er allsidig og passer bra for en gruppe på 4-5 stykker.

Båten passer til ungdom og er en fin båt å lære å seile i og en båt med et stort miljø for både unge og voksne

J70

 J70 er en ren regattabåt som har blitt veldig populær blant de litt mer erfarne seilene. Båten seiles av 5 stk. og er en livlig båt med mye fart. I Asker seilforening har vi nå et stort damemiljø «Jenter Setter Kursen» som kurses i J70 hver uke.