Storbåtsamling i Sætre

TRENING: Foreningene i stor-Asker arrangerer samling for storbåter i Sætre.
TRENING: Foreningene i stor-Asker arrangerer samling for storbåter i Sætre.

Lær båten din å kjenne

Turseiler, shorthandedseiler, eller regattaseiler. På søndag er det en unik mulighet for å øke kunnskapen.

Publisert Sist oppdatert
ARRANGØR: Audun Gjøstein vil øke kunnskapen for seilere i Osloforden.
ARRANGØR: Audun Gjøstein vil øke kunnskapen for seilere i Osloforden.

Seilforeningene i Asker, Røyken og Hurum, det som skal bli nye Asker, arrangerer på søndag en stor båt-treningssamling. Arrangementet blir holdt på Sætre søndag 18. august.

– Samlingen er lagt til søndag for ikke å ødelegge for Drøbaksund SF som arrangerer Håøya Rundt på lørdag. Samlingen vår er lagt til Sætre – sosial samling lørdag kveld – poasser flott for de som ønsker å seile Håøye Rundt på lørdag, overnatte i Sætre og lade opp til høstsesongen med en treningssamling på søndag, forteller Audun Gjøstein i arrangementskomiteen. 

For alle nivåer

Vi vil ha en egen gruppe for turseilere/nybegynnere – «lær å kjenne din båt», sier Gjøstein og mener dette en unik mulighet for tur-seilere og nybegynnere for direkte veiledning til å mestre sin egen båt bedre.

– Vi har egen klasse for shorthanded, med Simen Løvgren og Elling Rishofff som trenere, jeg tror det er eneste treningssamling for shorthanded i Oslofjord-området, uttaler Gjøstein.

Det blir selvsagt gruppe som de som ønsker regattatrening - finpuss av boathandeling og speed – før høstens regattaer.

Sosialt arrangement

Treningssamlingen vil ha base i Sætre. Vi samles til litt sosialt lørdag kveld i klubbhuset til Hurum Seilforening og starter treningsopplegget søndag morgen kl 09. Passer perfekt for de som seiler Håøya Rundt på lørdag (Drøbaksund seilforening) eller har første del av helgen i feriemodus i indre Oslofjord.
 Sett av dagen allerede nå og få med venner og medseilere på et hyggelig og lærerikt arrangement, oppfordrer arrangementskomiteen, som planlegger to økter på vannet med egen båt, med praktisk gjennomgang på land før/etter. Det blir dyktige og erfarne trenere til alle grupper. Veiledning på vannet, enten fra medfølgende trener-RIB eller i egen båt.

Treningssamlingen er åpen for alle, uansett tilhørighet eller medlemskap. Deltakeravgift kr 100 pr båt. Påmeldingsfrist onsdag 15.8. Påmelding her: 

SAMLING: Det blir sosialt arrangement i Sætre lørdag kveld.
SAMLING: Det blir sosialt arrangement i Sætre lørdag kveld.