Billettsalget til Trebåtfestivalen åpnet

Sommeren er kommet og med det starter billettsalget til Risør Trebåtfestival.

Publisert Sist oppdatert

NOSTALGI I TRE: Fjorårets festival med "damene på popen". Foto: Linn Krogh Hansen.

Pressemelding:

Årets festival  er den 28. i rekken og kan vise til et bredere spekter av både trebåter, kultur og underholdningstilbud enn noen gang tidligere. Med over 200 båter allerede påmeldt, en håndtverksgate som bugner av spennende nyvinninger og et underholdningsrepertoar som favner over både Vamp, Steinar Albrigtsen og Odd Nordstoga.

Billettene til årets festival vil man som vanlig kunne kjøpe både gjennom Billettservice.no og på Risør Turistkontor. For dem som er raskt ute og kjøper billettene sine på Risør Turistkontor vil det være innebygd den vanlige «lokalrabatten» slik at man da får et festivalpass for hele helgen til kun kr 450.

– Vi håper at byens innbyggere kjenner sin besøkelsestid og tar turen innom turistkontoret på torvet, sier daglig leder Jon Gløersen.

Vi må også presisere at torsdagens konsert med Odd Nordstoga er utenom festivalpasset og må kjøpes egen billett til. For øvrig er både konserten til Vamp og Steinar Albrigtsen en del av festivalpasset, så her får man mye for pengene, avslutter Gløersen.

Risør Trebåtfestival som regnes som det fremste kystkulturarrangementet i Norge, går av stabelen i den hvite by ved Skagerrak i perioden 4. august til 7. august. Årets festivaltema er «Fra Seil Til Damp», som innebærer en stor temautstilling med historiske klenodier, nyhevede vrak, samt fornemt besøk fra dampskipene til Norsk Veteranskibsklub.

Vet du om en festival, regatta eller annet spennende arrangement langs sommerkysten? Du kan selv legge informasjon inn i vår kalender på havna.com  eller send ditt tips til linn@seilas.no