Informasjon fra Bærum Seilforening

SKAGEN: Regattaen har kapasitet for 200 båter, 1500 seilere, og startene går i år fra Holmestrand (N), Marstrand (S) og Hals/Ålborg (DK).

Skagen Race 2024

Skagen Race, som er den største skandinaviske regattaen har vært arrangert Kristi himmelfartshelgen hvert år siden 1996, med unntak for 2020 og 2021, da seilasene ble avlyst grunnet Covid-19 restriksjoner.

Vidar Utne • Regattaen passer godt for både erfarne mannskaper og for de som ønsker å lære mer da mesteparten av seilasen foregår kystnært. I Skagen får mannskapet god mulighet til å utveksle erfaringer og strategier, og i år er det også åpnet for en returseilas for doublehanded.

Regattaen har kapasitet for 200 båter, 1500 seilere, og startene går i år fra Holmestrand (N), Marstrand (S) og Hals/Ålborg (DK).

Skagen er kjent for å ta godt imot sine gjester, noe som vil være med på å gi alle en minnerik og hyggelig ramme rundt regattaen. Skagen Race er et av de aller største arrangementene i byen og lokker over 20 000 besøkende og turister. Husk å booke eventuelt hotell eller annen overnatting i god tid da det ofte er helt fullt.

Skagen Race eies og arrangeres av Bærum Seilforening. Vi samarbeider med Holmestrand Seilforening om starten i Holmestrand, mens Marstrand Segelselskap er vår partner i Sverige. Sejlsportens Hus i Hals er vår danske samarbeidspartner også i 2024-sesongen.

Nytt medlems, påmeldings- og kommunikasjonssystem

Vidar Utne • Vi bytter i februar ut medlemssystemet til Rubic medlems- og påmeldingssystem. Det er flere grunner til at vi gjør dette, en viktig årsak er å gjøre det lettere for våre medlemmer å se hva de deltar på, melde seg inn og ut – og ikke minst få bedre kommunikasjon.

I dag bruker vi en håndfull forskjellige systemer, og mye av det frivillige arbeidet forsvinner i administrasjon. Vi skal derfor heretter ikke benytte deltager.no, Vipps, Spond eller andre løsninger for arrangementer eller treningsavgifter.

Rubic har også en kommunikasjonsløsning, med både egen app og mulighet til å sende SMS/e-post til alle – samt chat for alle i gruppene. 

Utleie av lokaler og utstyr legges inn i det samme systemet, noe som vil forenkle de administrative rutinene våre veldig. Det er nye, oppdaterte priser på utleie, og medlemmer har både fortrinnsrett og svært gode priser.

Vidar Utne, leder Bærum Seilforening

.

Vil du bidra i Bærum Seilforening?

Foreningens styre og komitéer trenger de neste årene flere nye medlemmer. Foreningen drives på dugnad, og nå trenger vi noen nye folk og deres idéer til å bidra. Er du personen valgkomiteen ser etter, eller kjenner du et medlem som kan være aktuell for en slik rolle? Ta kontakt med valgkomiteen ved leder Christian Myhre (chr.myhre@gmail.com, 908 28 406) dersom du ønsker å stille som kandidat til å bidra i foreningen, eller om du kan tipse oss om mulige kandidater!

Årsmøtet

Årsmøtet i Bærum Seilforening avholdes på Sarbuvollen 6. mars kl 19.00. Les fullstendig innkallelse og saksdokumenter på www.bseil.no. Alle medlemmer over 15 år som har betalt medlemsavgift for 2024 har stemmerett på årsmøtet.

.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.