Julegave til Bærum Seilforening

Sparebankstiftelsen DNB tildelte i dag 400 000 kroner til seilforeningen. Dette skal gå til mye nytt utstyr for barn og unge.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra Bærum Seilforening

– Dette er en fantastisk tildeling for Bærum Seilforening. Det gir oss muligheten til å tilby enda bedre kurs og leirer i nytt og fint utstyr. Vi får også utstyr som er mer tilpasset den bruken vi trenger for barn og unge, sier Christian Gundersen, leder i Bærum Seilforening.

Drevet av ungdom

 

Tildelingen kommer etter en arbeidsgruppe i sommer søkte om støtte. Gruppa har bestått av unge medlemmer og trenere. Spesielt sommerleirlederne har jobbet for å få på plass søknader.

– Med denne støtten får vi nye og mindre brettseil som passer bedre til barn på sommerleir. I tillegg en større jolle hvor det er plass til mange ombord samtidig, samt flere nye optimistjoller og seil. Det blir godt å kunne bytte ut gamle seil med nytt og fint utstyr. Nå blir sommerleiren enda bedre, sier Hedevig Nilsson, styremedlem og leirleder i Bærum Seilforening.

Det nye utstyret kommer på plass allerede til neste seilsesong. Leder Christian Gundersen trekker fram arbeidsgruppas arbeid som avgjørende for å kunne tilby enda bedre seilopplæring framover.

– På vegne av seilforeningen må jeg takke for det fantastiske arbeidet de har nedlagt for at vi får tildelt dette. Naturligvis må vi også rette en stor takk til Sparebankstiftelsen DNB, sier Gundersen.

Nest største tildeling i Bærum

– All aktiviteten har ført til stor slitasje på utstyret og for å opprettholde tilbudet til barn og unge ønsker de seg nytt utstyr, skriver Sparebankstiftelsen DNB i tildelingen.

Av de 16 prosjektene som fikk støtte i Bærum, fikk Bærum Seilforening den nest største tildelingen. Bærum Skiklubb får 500 000 kroner til oppussing av klubbhus.

På landsbasis gir Sparebankstiftelsen ut 127 millioner kroner til 557 forskjellige lokale prosjekter.