SEILNORGE – ASKER SEILFORENING:

Fritid med mening

Vi har mange forskjellige aktiviteter i Asker Seilforening, ikke bare trening med regattaseiling som mål.

Publisert Sist oppdatert

Vi har stadig besøk fra skoler, institusjoner og foreninger i distriktet.

Disse gjestene ønsker vi å gi en god opplevelse og en liten smak av seil- og sjøliv.

Vi kan blant annet tilby seiling med Andunger (eller noen av de andre båtene klubben har), padling, roing, krabbefiske, «rebusløp» på sjøen og mye annen lek og moro.

I år har i overkant av 250 barn og ungdom vært på besøk på Børsholmen i tillegg til våre etablerte aktiviteter.

I vårsesongen hadde vi besøk av tilsammen 180 ungdommer fra Risenga ungdomsskole fordelt på seks mandager. Vi kunne ikke vært heldigere med været, og ungdommene – og skolens ledelse – er strålende fornøyd med opplevelsene de hadde på Børsholmen.

I høst har vi blant annet hatt grupper med syvåringer fra Barneidretten på besøk. Da syvåringene var på besøk var forholdene litt mer utfordrende, men med blide, trygge og positive ledere var det også da bare smil å se på fjorden.

Neste sesong håper vi å kunne utvide tilbudet til skolene i Asker og vi har dialog med foreninger som Røde Kors, Flyktninghjelpen og andre organisasjoner.

Vi har båter, utstyr og et fantastisk anlegg, men vi skulle veldig gjerne hatt enda flere entusiastiske og positive hjelpere til å være med på dette.

Du bestemmer selv hvor mye du vil være med. Vi kan uansett garantere hyggelig, sosialt og meningsfullt samvær på Tangen og Børsholmen.

I år har Lasse Naumann, Ottar Wille, Sverre Gylseth, Tom Skjønberg, Jakob Aadnesen og Tommy Bergman vært uvurderlige hjelpere og de stiller igjen neste sesong. Tusen takk!

Er det flere som kan tenke seg å være med på dette? Spør en av «gutta» om deres erfaringer – vi tror de har hatt det gøy.