Søker ambassadører på Vestlandet

Beneteau Normar Yachts ønsker å knytte til seg ressurspersoner på vestlandskysten.

Publisert Sist oppdatert

FOTO: Even Larsen ( t.h) søker ambassadører for Beneteau-båtene (over).

Beneteau-importøren Normar er på jekt etter flere ambassadører for de franske seilbåtene på Vestlandet. En ambassadør er en båteier som dipsonerer båten sin som utstillingbåt på messer og representerer Normar.

– Vestlandet består av flere viktige regioner og hvor ambassadører vil være Normar Yachts sin forlengede arm, forteller daglig leder i Normar, Even Larsen. Selve salgsarbeidet vil bli foretatt av Normar Yachts selgerteam, mens landsdekkende service koordineres ved hovedkontor og organiseres ved hjelp av velutrustede servicebiler og lokale samarbeidspartnere.

– En Normar ambassadør vil i tillegg til vår grunnleggende innføring i båt og teknisk utrustning, få en kommersiell opplæring samt fortløpede gis informasjon om aktuelle kampanjer og visningsmuligheter for andre modeller. Grunnleggende opplæring vil bli gitt ved overlevering av båt. Båten må holdes i presentable stand, herunder ryddig og ren ved enhver avtale om visning, forteller Even Larsen.

Dine plikter
 som ambassadør

Det skal til enhver tid forefinnes et antall brosjyrer, oppdaterte prislister samt henvisningsdata til importør om bord.

Alle besøkende/interessenter skal henvises til Normar Yachts med navn, mail og telefon.

Ambassadøren skal delta med båten på messer i egen region i samarbeid med Normar Yachts (region defineres i samarbeid med Normar Yachts).Avtalen vil løpe i minimum to sesonger fra inngått avtale om kjøp. Tidsrammen avtalefestes i forbindelse med kjøp av båten.

Disse fordelene får du

Som ambassadør får du ekstraordinær pris på kjøp av båten, rabatt på tilleggsutstyr til båten, fribilletter til utvalgte messer i Europa og Beneteaus velkomstpakke.

Er du interessert i å vite mer om Beneteau Ambassadøravtale, kontakt Normar for mer informasjon og videre oppfølging/opplæring ved kontoret i Son.