Informasjon fra Bundefjorden Seilforening

BUNDEFJORDEN: Onsdagsregatta med trener.

Suksess med Eivind Melleby som trener på onsdagsregattaen

Uansett erfaringsnivå på regattabanen er feil uunngåelige og behov for læring konstant. Å oppdatere kunnskapen gir ikke bare bedre resultater, men også økt opplevelse av mestring, den gode følelsen som er vanskelig å beskrive, men som gjør at vi fortsetter år etter år.

EIVIND BAKKE • På onsdagsregattaene for kjølbåter har vi hatt med oss selveste Eivind Melleby som trener på vannet og under debrief i klubbhuset etter seilasene. Han har tatt for seg alle mulige slags utfordringer og muligheter som oppsto underveis, gått grundig inn i det og vist video fra trim og hendelser. Dette gir oss seilere verdifull innsikt og mulighet til å rette opp feil og teste nye strategier. 

Eivinds engasjement og erfaringsdeling har sikret «stinn brakke» på hver eneste debrief og vi har fått mange positive tilbakemeldinger. Vi ser fram til videreføringen av dette nå i høstsesongen på utvalgte onsdager.

Satsingen er i et ledd i foreningens langsiktige strategi for å være en attraktiv klubb med høyt nivå på onsdagsregattaene. Samtidig ønsker vi med dette å få med nye seilere som ønsker å smake på regattaseiling i turklassen, med håp om at de etterhvert fortsetter i NOR-rating eller Express-klassene på onsdager.

Og det er moro og lærerikt med opptil 35 båter på startstreken på en helt vanlig onsdag, hvor alle finner jevnbyrdige konkurrenter. Økt kunnskap = økt mestring = den gode seilfølelsen. 

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.