Buttet i krapp sjø
Buttet i krapp sjø

Buttet i krapp sjø

Port Philips Bay er kjent for krappe, korte bølger. Det behersker ennå ikke Kristian Ruth helt. Derfor buttet det litt i dagens seilaser i Melbourne

Publisert

Med 15. og 6. plass tok den fine rekken av 2. og 1. plasser slutt for den gode norske Laserseileren. Likevel ligger Kristian Ruth på en klar 3. plass i sammendraget med kort vei opp til 2. plassen. Sloveneren Vasilij Zbogar, bronsevinneren fra OL i Athen som stadig ligger et hestehode foran konkurrentene leder regattaaen. Også Stian Tuv hadde en god seilas i dag med 7. plass i den første seilasen. I den andre måtte både han og Tim Sandberg tåle svart flagg.

Sail Melbourne regattaen har nå to ordinære seiledager igjen før medaljefinalen. Der bør Ruth være sikker. Så returnerer seilerne til Sydney for to avsluttende ukers trening før hjemreisen til Norge. Kristian Ruth sier til Seilas idag at han begynner å glede seg til å komme hjem, men treningsperioden i Australia har vært svært effektiv, ikke minst fordi de norske seilerne nå utgjør et lag på tre eller fire personer.

Oppholdet hjemme blir bare i en drøy uke, før seilerne stter kursen mot varmere farvann på Mallorca og nytt treningsopphold, avbrutt av et kort opphold hjemme før påskeregattaen Princess Sofia Cup.

Powered by Labrador CMS