Charter

NATURPARK: Kornatiøyene med sin helt spesielle skjærgård er et naturpark-område med utallige små, idylliske havner.
HVAR: Vil du oppsøke det coole og trendy i Kroatia, er Hvar stedet.
FORDUMS TID: Kroatiakysten har en lang historie, og alle byene har spor av den. Disse trange gatene fra Trogir er fra 1200-tallet.
_m017928_copy_13345

Kroatia på topp

Kroatia er blitt den store favoritten blant nordmenn som vil seile i sydligere farvann. Nordmenn vil også ha store båter og katamaraner.

Publisert Sist oppdatert

Flere charteraktører vi har snakket med, forteller om økende interesse for Kroatia. Per Ole Harnes som representerer NCP charter, forteller at de nå nesten har kuttet ut de andre landene, ettersom den helt overveiende delen av forespørseler gjelder Kroatia. Selskapet har nå ca. 60 båter i flåten. Samtlige båter har base i Sibenik, som ligger midt mellom flyplassene i Split og Zadar. 

Spesielt er Kornati nasjonalpark med sine særegne øyer, bukter og landskap populært blant nordmenn – i tillegg til området rundt øyene Korkula og Hvar. Flere tar også nå en uke på land før eller etter ferien, og spesielt er feriestedet Solaris utenfor Sibenik blitt populært. En viktig faktor er at det går flyruter direkte til destinasjonen fra Norge.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER