Startour satser på seilferie

Startour lanserte i dag sitt sommerprogram, som inkluderer flere typer seilferier i Tyrkia.

Publisert

HOVEDBILDE: Tyrkia har rykket opp som en av de mest populære seildestinasjonene i Middelhavet. HEr fra ALecati nær Cesme. Foto: Linn Hansen.

Neste sommer blir det også mulig å styre skuta selv for alle som ønsker en aktiv ferie. Star Tour lanserer seilferie i Tyrkia med Sunsail, verdens ledende arrangør av seilferier. Du kan velge å seile en ferdig oppsatt rute i følge med andre båter eller å seile på egenhånd.

Venner, familie eller par

Seilferie på egen kjøl er tilrettelagt for for alle som er glade i sjøen, enten det er par, vennegjenger eller barnefamilier. Cruiset starter og slutter i Turgutreis.

– Dette er et supert tilbud, både for erfarne seilere som vil seile på egenhånd og for andre som har lyst til å seile i følge og sammen med en ledebåt med skipper, forteller informasjonsjef i Startour, Elisabeth Larsen-Vonstett.

Pakketur

Kundene får full pakke med fly, båt og forsikring  inkludert, så dette er en enkel måte å leie  seilbåt på. Etter en uke på havet  er det mulig å forlenge ferien med en uke på et av våre hotell i området. – Siden flyreisen allerede er betalt koster ikke dette mange tusenlappene ekstra, sier Larsen-Vonstett.

Powered by Labrador CMS