Charterutleie fra Strømstad

Mare Adventures AB starter utleie av nye charterbåter fra Strømstad til påsken.

Publisert Sist oppdatert

Alle båtene er nye og kommer til Strømstad i mars for å gjøres klare for chartermarkedet. Modellene som skal brukes er Hanse 342, Hanse 370 og Hanse 400. Båtene er topp utstyrt med tanke på turseiling.

–Bakgrunnen for valget av Marieholm i Strømstad som uteleisted er at dette er et supert utgangspunkt for alle slags turer, uansett om du skal sydover i den svenske skjærgården, til Skagen eller nordover til Norge og Hvaler, sier Ragnvald Kjuus i Mare adventures AB.

Som kunde kan du velge mellom å leie båt for en uke, det vil si fra søndag til søndag, eller på helgebasis fra fredag ettermiddag til søndag kveld. Mare Adventures har mange års erfaring med Hanse og med Strømstad, og har opparbeidet seg et nettverk med gode tilbud.

Det tilbys samtidig bevoktet parkering i umiddelbar nærhet til havnen. Bunkring kan gjøres ved ankomst eller ved å sende en handleliste til Mares representanter på forhånd. For de som ikke føler seg helt trygge kan båten leies med skipper. Ønsker du å lære mer om seiling har du også muligheten til å gå på seilskole/kurs. Mare tilbyr kurs på alle nivåer fra nybegynnere til avansert seiling.