"Mean Machine", ex-"Pirates of the Caribbean", skippered by Peter de Ridder is tested in the waters off Portsmouth, 12th Dec 06. The Dutch-owned boat will be one of the entrants in the Volvo Ocean Race 2008-9, starting from Alicante, Spain in Nov ...

de Ridder kaster kortene

Milliardæren Peter de Ridder klarte ikke å skaffe sponsorer til sitt Volvo Ocean Race prosjekt. Dermed kaster han kortene og overlater til andre plukke opp restene av prosjektet. 

Publisert

Dermed er antallet båter til Volvo Ocean Race 2008/09 redusert til seks lag. Sammen med skipperen  Ray Davies og Operations Manager Dirk de Ridder har Peter de Ridder måttet trekke en trist konklusjon etter ti måneders hardt arbeid. Til nå har de Ridder brukt av sine egne penger til prosjektet, men uten sponsorer var det hele tiden klart at det ikke kom til å bli noen båt på startlinjen.  Nå vil de Ridder’s mannskap satse videre i TP 52 og i entypeklasser. Hvem som vil plukke opp tegningene til en Volvo Open 70 er ikke godt å vite. Konstruktørene jobber vanligvis eksklusivt med sine prosjekter og med Juan Koyoumoudjian engasjert av Ericsson, Farr av movistar, Botin & Carkeek av Puma og Rob Humphreys av russerne blir det interessant om det bliur et annet team som snapper opp tegningene til J-V.

Powered by Labrador CMS