Døpes i vann fra Kapp Horn
Døpes i vann fra Kapp Horn

Døpes i vann fra Kapp Horn

Ericsson 3 rormannen Eivind Melleby skal bli far for annen gang. Dåpsvannet har han allerede sikret seg.

Publisert

Karianne og Eivind Melleby venter sitt andre barn i begynnelsen av juni, helst før den fjortende, for da går starten på den nest siste etappen i Volvo Ocean Race fra Marstrand. Og seileren Melleby har allerede sørget for at dåpen skal foregå i riktige former ved at dåpsvannet er hentet rett utenfor Kapp Horn. Om det kommer til å legge føringer på Melleby juniors liv som seiler er ikke godt å si, men etter å ha lest faderen Eivinds usminkede beretning fra seilasen de siste dagene før passeringen av Kapp Horn, har i hver fall mamma Karianne besverget at noe Volvo Ocean Race blir det ikke på junior!

Den nyvalgte lederen av NSFs valgkomité Karianne Melleby og datteren Wenche, setter seg mot slutten av uken på flyet til Rio der hun gleder seg til å ta imot en sulten og forhåpentligvis etappevinnende ektemann. Dette blir det siste havnebesøket for familien ettersom Eivind står over etappen fra Galway til Gøteborg.

På planene for Rio-oppholdet står det å sondere bomulighetene for familien Melleby senere i år, da Eivind og Petter Mørland Pedersen returnerer til Brasil for å forberede seg til VM i Starbåt på nyåret. Team Lodestar skal trene sammen med tidligere OL mester og nå lagkamerat på Ericsson teamet, Torben Grael som har Rio som sin hjemby.

Dagens rapport fra det store havet viser om langsom ferd mot Rio og flerfe av lagene begynner nå å bli bekymret for tiden frem til havneregattaen. Alle har større eller mindre reparasjoner å foreta og bakkemannskapene ser nå på klokken og biter negler i frykt fort at tiden skal bli for knapp.

Vi gleder oss over stadig ledelse for båten med tre nordmenne ombord og at etappeseieren stadig virker mer sannsynlig

Posisjoner idag kl 0700 GMT:

 

Powered by Labrador CMS