FLERSKROG: Dragonfly 25 er en båt for seilopplevelser. Heng den bak bilen og oppsøk unike seilsteder.

Satser i Stavanger på båt, seil og elektronikk

Niba Marine er en familiebedrift som satser på Dragonfly trimaraner, Elvstrøm seil, dekksutstyr og elektronikk fra B&G.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har satt oss som mål å bli en totalleverandør innen alt som har med seiling å gjøre. Vårt varemerke skal være kvalitet. Det ble også sentralt når vi skulle velge ut våre leverandører, forteller Nikolai Bakker i en pressemelding.

Familiebedrift

Bedriften eies i dag av far og sønn Per Jone og Nikolai Bakker. Nikolai står for den daglige driften på Grasholmen. De har begge bred erfaring innenfor bransjen. Per Jone startet yrkeskarrieren som skipselektrikker og har de seneste årene drevet forskjellige bedrifter både i båtbransjen og andre bransjer. Nikolai har i hele sin yrkeskarriere jobbet med seiling, både som satsende jolleseiler, men også som profesjonell storbåtseiler i Europa.

Niba Marin har flyttet inn i kontorer på Grasholmen i Stavanger.

Demobåt på brygga

– Vi har selv i flere år seilt mye flerskrog, og da ble det naturligt å kontakte Quorning Boats i Danmark for et eventuelt partnerskap. I dag er vi derfor den norske importøren av Dragonfly Trimaraner i Norge. Vi har en demobåt liggende rett utenfor kontoret som skal brukes aktivt, og vi kommer til å være svært synlig på ulike messer med denne, sier Nikolai Bakker.

Han mener selv at båtene bør passe strålende for det norske markedet.

Årets Båt 2016

Danske Dragonfly-båtene har flere ganger markert seg under Årets Båt i Europa vurderingen. Verfet vant med sin nye 25-foter under messen i Dusseldorf i vinter. Dragonfly 35 i 2008 og Dragonfly 920 fikk pris i 2004. 

 

Dragonfly 25 byr på sporty og spennende seiling.

Vi har også testet Dragonfly 32 mot en billigere polsk alternativ: Trimaraner fra ulike planeter. 

 

 

Dragonfly32_10580