Informasjon fra Norges Seilforbund

ÅRETS ILDSJEL: For sitt store arbeid som han har gjort for Bundefjorden Seilforening ble Erik Kristiansen tildelt hedersprisen Årets ildsjel 2022.

Erik Kristiansen ble Årets ildsjel 2022

Erik Kristiansen i Bundefjorden Seilforening er blitt tildelt den ærefulle tittelen Årets ildsjel. Ekteparet Hanne-Marie Westbye og Frode Jørstad ble utropt til Årets trenere da prisene ble delt ut under den store seilerfesten i Oslo 15.oktober.

AV MORTEN JENSEN • Erik Kristiansen har vært en sentral person i Bundefjorden Seilforening i en årrekke, og han har hatt ulike verv i foreningen. Han har blant annet vært leder, og han har bidratt uvanlig mye både i forbindelse med regattaarrangementer og i tradisjonelt og utradisjonelt dugnadsarbeid.

Ikke minst har han ført en utrettelig kamp mot kommunale myndigheter og naboer for å sikre foreningen en tilværelse på området Myren der foreningens jolleaktiviteter foregår. Og når jollestativ og skur skulle bygges der, var han selve drivkraften i dugnadsarbeidet. Og som en anerkjennelse av denne innsatsen ble han til stor applaus utropt til Årets ildsjel 2022.

Applaus vanket det også for Hanne-Marie Westbye Jørstad og Frode Bærland Jørstad (bildet over) som ble årets trenere. De har blant annet bidratt til å bygge opp jollemiljøet i Fredrikstad fra ikke noe til å bli et blomstrende og aktivt miljø.

På festen ble også disse prisene utdelt:

Årets seiler herrer 2022 ble Hermann Tomasgaard, og Årets seiler damer: Helene Næss og Marie Rønningen. Årets junior: Maya Gysler damer og Theodor Middelthon herrer. Christian Radichs Ærespris tilfalt Emil Schøning-Olsen.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.