EKSPERTISE: Nå øker seilbåtkompetansen i Telemark.

Nytt seilbåt-tilbud i Telemark

Erik Welin-Larsen fra Seilbåtservice i Fredrikstad har startet Seilbåtsenteret AS på Stathelle.

Publisert

Seilbåtservice har blitt drevet av langturseilerne Kjetil Fjeldvik Kjenner og Erik Welin-Larsen. Nå skiller de lag med hvert sitt tilbud på hver sin side av fjorden. Erik Welin-Larsen vil få et eget stort riggverksted hos Wector Yachting. Wector Yachting er ett av Norges største service og opplagsbedrift, og håndterer fartøy opp til 120 fot.

–Etter mye etterspørsel og tilbud om flotte nye lokaler der jeg bor, var det et enkelt valg å ta. Seilbåtsenteret AS blir det nye senteret for seilbåter i vest og Seilbåtservice i øst, skriver Erik Welin-Larsen i en epost.

VEISKILLE: Erik Welin-Larsen og Kjetil Fjeldvik Kjenner i Seilbåtservice skiller lag. Welin-Larsen starter virksomhet i Telemark.

Åpnet båtbutikk

Seilbåtservice AS har drevet båtbutikk i Fredrikstad, og denne er med på flyttelasset. Butikken er rett vis à vis Brevik, ved Stathelle Marina, og har egen brygge, for båter som kommer sjøveien.

Erik Welin-Larsen tar med seg agenturene for Elan, Schenker Watermakers, Hydrovane, Seldèn, Marlow og Hydesails, mens Kjetil Fjeldvik Kjenner beholder Oceanvolt i Fredrikstad.