FÆRDERSEILASEN ANNO 2017

ØKT DELTAGELSE: KNS har et berretiget håp om at deltagelsen i årets Færderseilas vil bli større i år enn i 2016.
TØNSBERG: Tønsberg by slår på stortromma når deltagerne ankommer byen 10. juni. Det var et stolt firkløver som kunne annonsere denne nyheten rett etter Færder’n i 2016. Fra venstre havnefogd Per Svennar, Cecilie Sørumshagen i Tønsberg Event, ...
MÅLGANG: Mållinjen vil ligge mellom Husøy og Jarlsøy, og derifra er det to nautiske mil inn til havnen i Tønsberg.
TØNSBERGBROEN: Broen i Tønsberg blir flaskehallsen alle båtene skal passere, men KNS’ generalsekretær både håperog tror at det skal gå bra. – Ingen skal behøve å bruke mer tid inn til havnen enn de gjorde fra mållinjen og inn til Horten, ...

Med kurs for Tønsberg

I år kan Tønsberg for første gang ønske deltagerne i Færderseilasen velkommen etter målgang. Det blir det store nye, men det vil også være mye annet som er nytt.

Publisert Sist oppdatert

Det kom som en overraskelse da det allerede mandagen etter at Færder’n i 2016 var unnagjort, ble annonsert at målgangen skulle flyttes fra Horten til Tønsberg året etter. Å gjennomføre en slik endring i praksis er ikke gjort i en håndvending, og i snart ett år nå har Kongelig Norsk Seilforening forberedt seg på oppgaven. Mange parter er involvert for å ta imot 700–800 båter og 5–6000 seilere i en by som ønsker å vise frem noe ekstra til dem. Et utrops- og spørsmålstegn har stått sentralt hele veien og opptatt mange: broen over til Nøtterøy.

Generalsekretær i KNS, Anders Kristensen, håper og mener at de har det meste under kontroll. Men noen løse tråder er det ennå. Og for å ta det usikre først:

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER