TØNSBERG SEILFORENING:

FJÆRHOLMEN: Tønsberg Seilforening ønsker medlemmer og gjester velkommen til Fjærholmen i sommer.
FJÆRHOLMEN: Tønsberg Seilforening ønsker medlemmer og gjester velkommen til Fjærholmen i sommer.

Sommeren på Fjærholmen

Våren er kommet og Fjærholmen gjøres klar til en ny seilsesong.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag etter påske er det utsett av de store båtene, og søndag 28. april er det offisiell åpning av ny sesong. Da heises flagget og det serveres kaffe og kake.

Uka etter er det klart for de første regattaene. Tjøme rundt 1. mai har blitt en tradisjon for de barskeste, og allerede helgen etter arrangeres Vestfold Cup av Tønsberg Seilforening.

Selv om det blir en pangstart på sesongen, skal Fjærholmen gjøres klar til å ta imot gjester både på land og i brygga. Havna har stor gjestekapasitet. Den har to longsidebrygger med plass til cirka 20 båter. I tillegg er det plass i båser i helger og i ferietiden. Hver kveld er det vakter på området som kan hjelpe til med å finne en passende plass. Det er utplassert griller på området som alle kan benytte, og gjester har også adgang til dusj og toalett.

Området byr på fine badeplasser og turområder og vi håper mange vil ta turen innom i løpet av sommeren.

Velkommen til oss på Fjærholmen!

FRA SEILFORENINGENE

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon.