Fjordtur med Christian Radich

Fredag kveld kastet Christian Radich loss fra Trondheim med jazzband og mange glade passasjerer om bord. Målet var en idyllisk fjordtur i Trondheimfjorden, noe det også ble og litt til.

Publisert

STEMNING: Jazzmazørene på båtdekk Foto: Hanne-Sofie Strømberg

Jazzmazørene sørget for god stemning på dekk. De spilte gode jazzmelodier, alt fra moderne jazz til litt mer klassisk jazz. Det ble også noen gode coverlåter.

Mens Jazzmazørene spilte, ble det oppstilt deilig rekebuffé på stordekk til gjestenes store glede. Dette kunne nytes i en varm solgangsbris ute på dekk, mens jazzbandet igjen spilte god musikk.

Ved roret stod en ny kaptein for anledningen. Den unge Kaptein Petter førte oss trygt rundt i Trondheimsfjorden. Vi om bord håper han kommer tilbake en dag som en litt eldre matros.

Fjorturer blir som oftest bestilt av firmaer som seminar eller foredrag for ansatte, der man også får nye god musikk, drikke og mat. Det arrangeres også fjordturer som er åpne for andre å melde seg på, slik som dette i Trondheimsfjorden. Radich har flere forskjellige menyer, blant annet rekebuffé, Radichs berømte fiskesuppe, skalldyrbuffé og tapas.