Shortandedseiling foredragsserie

HOLLENDERSEILASEN: «Popcorn» på vei mot Hollenderbåen.
HOLLENDERSEILASEN: «Popcorn» på vei mot Hollenderbåen.

Fra motorbåt til hardcore regattaseiling

Vibeke og Ole Petter Laksholm ferierte i motorbåt for bare fem år siden. Nå satser de shorthandedseiling i sprek seilbåt.

Publisert Sist oppdatert

Vibeke Laksholm har vært igjennom en bratt læringskurve og viser at du raskt kan gå fra amatør til å bli en seiler som har det gøy på regattabanen. Vibeke og Ole Petter har fått en felles hobby, som de nå har fått tid til etter at barna er blitt store.

Veien til en regattaseiler

Under foredraget vil Vibeke fortelle om hva som er hennes driv, hva hun liker best med regatta, og hva hun misliker. Hva er motivasjon, hvordan trener de for å bli bedre og tryggere seilere og bakgrunnen for valg av en nokså ekstrem båt.

Valg av båt

Under foredraget vil Simen Løvgren fortelle mer om årets planer. Axel Nissen-Lie vil også gjør noen betraktninger om valg av båt som også kan egne seg for regattaseiling. Det trenger ikke å bli så dyrt. Litt om egenskaper du bør se etter, etter ambisjoner og lommebok.

Fysisk og digitalt

Foredraget vil bli holdt fysisk i SEILmagasinets lokaler på Billigstadsletta 17 i Asker. Her vil det være plass til maksimalt 50 personer. Foredraget vil også bli sendt digitalt på Zoom. Både de som følger det digitalt og fysisk kan stille spørsmål.

HOBBY: Vibeke og Ole Petter Laksholm har på kort tid blitt ivrige shorthandedseilere.
HOBBY: Vibeke og Ole Petter Laksholm har på kort tid blitt ivrige shorthandedseilere.

Shortandedseiling foredragsserie

Shorthanded Sailing Norway skal sammen med SEILmagasinet arrangere tre foredrag i løpet av våren for å inspirere og motivere flere til å delta i regatta.

Første foredrag arrangeres 23. mars kl 19.00, og vil vare til ca 21.00, og kan følges fysisk, eller på nett. Meld deg på her.