SONY DSC
SONY DSC

Første stikk i OL uttak til Ruth

Påskeregattaen på Mallorca skal tjene som OL uttak i Laserklassen. Kristian Ruth fikk en super start i Palma igår. Ikke bare ligger han foran sin hardeste konkurrent. Han ligger også nær toppen i et meget sterkt felt.

Publisert

Med plasseringene 1 og 8 ligger Kristian Ruth på 3. plass i et felt der det meste av verdenseliten er på plass.  Første dags seilaser i Princesa Sofia Trophy gikk i  8–11 knops vind som er det man venter seg under selve OL regattaen i Qingdao senere i år.  Også Stian Tuv seilte bra igår med 14. og 9. plass. Laserklassen består av 107 båter og er delt inn i to puljer.

Bare Kristian Ruth og Stian Tuv  innfridde under åpningen av regattaen på Mallorca. Også Laser Radial jentene Cathrine Gjerpen og Anette Melsom Myhre hadde gode plasseringer og ligger på 2. og 4. plass sammenlagt, men med alle de beste seilerne opptatt med VM i New Zealand, teller ikke disse plasseringene like sterkt.

Yngling-jentene ligger på 11. plass ettr å ha kommet sist i mål i den første seilasen, Peer Moberg er 18 i Finnjolle og 49er seilerne Christopher Gundersen og Frode Bovim ligger som nr. 25 etter første dags seilaser.

For komplette resultater les her

http://www.trofeoprincesasofia.org/result.php?miclase=FINN

Powered by Labrador CMS