Fulltegnet Frostad-møte

Alle de 150 plassene er tatt når Volvo og Seilas imorgen inviterer til oppdatering fra Volvo Ocean Race med Knut Frostad. For de heldige blir det også andre godbiter fra regattaen.

Publisert

Ikke bare skal Knut Frostad oppdatere et sultent seilerpublikum på den siste utviklingen og på sine egne tanker om regattaeans fremtid. Om teknikken står oss bi og det er mulig å få kontakt med båtene langt ute i Stillehavet, vil også navigatørene Aksel Magdahl og Wouter Verbraak komme med sine direkte oppdateringer fra havet. Ikke minst i lys av Ericsson 3s dristige veivalg det siste døgnet skal det bli særlig interessant å høre hva Aksel kan fortelle fra båten.

Navigerer tre båter

Også Wouter Verbraak har sitt å fortelle. Han kan bli den første i regattaens historie som navigerer tre båter ett og samme race. Han startet som navigatør hos russerne. Senere fikk han jobben på Delta Lloyd, men han ble ledig på denne etappen da båten må transporteres på frakskip til Rio. Da var Green Dragon skipper Ian Walker raskt ute med å sikre seg navigatøren fra Majorstua som også har rukket å seile Cape Town til Bahia mellom slagene.

Asiatisk spenning

Etappene i asiatisk farvann har vært spennende, sikkert på godt og vondt. Det blir derfor svært interessant å høre Knut Frostads erfaringer og hvilke tanker han gjøre seg om fremtidig etepper i dette området som bød på ekstremvær, dårlige kart og ublide møter med fiskeredskap.

Puma i tet

Etter 18 dager og seks timers seilas er det idag Puma som har tatt ledelsen, ni nm foran E4, 46 foran E3 og 58 nm foran Telefonica Blue som kjemper tett med Green Dragon bare to nm bak.

Powered by Labrador CMS