SOMMER: Vollen har fått gjestebrygge til glede for både fastboende og båtturister.

Oslofjordens nye gjestehavn

Vollen ser ut til å ble sommerens destinasjon for helgetur i Indre Oslofjord.

Publisert Sist oppdatert

Vollen har i vinter utvidet bryggeanlegget og fått på plass en diger ytre brygge med servicetilbud og badeplass. Det er det mange som har fått med seg.

Vi hadde bestilt bord på Vito’s på lørdag og tenkte at det var greit å komme sjøveien, men bare flaks gjorde at vi fikk bryggeplass.

I Vollen er det smart å forhåndsbooke bryggeplass, i hvert fall for en solfylt sommerkveld.

Det nye bryggeanlegget er massivt og inneholder et havnekontor. Brygga stikker fire meter dypt, og har fasiliteter under vannskorpen, i brygga.

Stappfull gjestehavn

– Har dere booket plass, spør havneverten da vi går for å betale for å ligge noen timer på brygga. – Nei svarer vi, men glade for å ha funnet ledig plass. Plassen vi tok viste seg å være bortbestilt, men personen som bestilte skulle ha vært på plass for lenge siden. Vi fikk derfor plass med ett litt mer fleksibelt system enn Dockspot.

SERVICE: Den nye brygga er diger, og har kjeller med tilbud for gjester i havna.
APP: Marina Booking har en vei å gå når det gjelder brukergrensesnitt.

Ny app

Vi er blitt godt kjent med Go Marina, men i Vollen brukes appen Marina Booking. Her kan du også bestille diverse tjenester fra bryggeanlegget. Vi betalte heller direkte på vipps fremfor å rote rundt med mobilen.

For 95 kroner kunne vi ligge i fire timer. Det koster det for alle størrelser. For å ligge i et døgn er prisen fra 270 kroner for de minste til 530 for de største.

BADING: Stupetårn er på plass på den nye brygga.
FULLT: Vi fant en ledig bås, og fikk ligge, selv om den var booket.
KVELDSOL: Brygga i seg selv er verdt en tur. Det har mange fått med seg.