Havblikk

BILLIG: Deilig med heit mat og sunn mat på kalde dager på sjøen.

Bønner om bord

Tips for byssa som både er billig, og har god holdbarhet.

Publisert Sist oppdatert

Bønner holder seg lenge, og er perfekte i båten. De er sunne og billige, og mer miljøvennlige enn kjøtt. Men best av alt: De smaker digg. Meksikansk chillibønnegryte er favoritten min på kalde seildager- og jeg lager gjerne dobbelt porsjon slik at jeg har noen dager.

Vann ut brune bønner over natten (eller bruk hermetiske). Slå av vannet og kok bønnene møre i usaltet vann. La de renne godt av.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER