3 forfattere på sommertur

Jordomseilere sier det gang på gang etter hjemkomst; få land er finere å seile i enn Norge. Så hvorfor ikke få Norges tre fremste havnebokforfattere til å by på det beste av det beste?

Publisert Sist oppdatert

Magne Klann, Jon Amtrup og Jørn Engevik, forfattere av henholdsvis «Havneboka», «Norske kystperler» og «Havneguiden» har fått en utfordring: Dere har en uke til rådighet; gi oss et forslag til den beste turen dere kan tenke dere!

Vi tildelte Skagerrak til Magne Klann, Jørn Engevik fikk Vestlandet og Jon Amtrup Nord-Norge. Værsågod! Et kriterium fikk de dog å forholde seg til: De tre forfatterne skulle geleide oss til havner der vi ikke vil bli sittende på rumpa i båten. Tvert imot skulle de gi oss havner som vil lokke oss ut av båten. Til havner der vi enten kan oppleve noe eller få rørt litt på kropp og sjel.

På de følgende sidene vil du finne hva de har å foreslå, og forhåpentlig vil du la deg inspirere av tipsene de kommer med. Mer detaljert informasjon om havner og farvann finner du selvfølgelig i bøkene de har lagt mye energi i å skape, men her har du en smakebit på erfaringene disse tre forfatterne har samlet seg etter å ha tilbakelagt tusenvis av nautiske mil langs Norges kyst.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS