Høyskolen i Vestfold først ute til student NM

Ikke mange minuttene etter at påmeldingen til årets store happening for seilglade studenter var åpnet før den første påmeldingen tikket inn.

Publisert

Først ute var Høgskolen i Vestfold, som har studentidrettslag med egen seilgruppe. Skolens seilgruppe som holder til i Horten og i Tønsberg

disponerer sin egen Sun Fast 37. Med Høgskolens motto «Bruk hodet: Følg hjertet» høres dette absolutt ut som et perfekt lærested for glade seilere! Du finner mer om Høgskolen i Vestfold her: Og her er seilgruppens hjemmeside.

Det er ikke bare i Vestfold interessen er stor blant studentene. Studenter fra hele landet har tatt kontakt med arrangøren for å høre nærmere om arrangementet . Flere har spurt om å få bruke den flotte logoen  for å samle lag og skaffe sponsorer. For å hjelpe til med dette arbeidet har vi utarbeidet en egen sponsorpakke som lagene kan benyttet for å knytte til seg egne samarbeidspartnere, samt et presentasjonsark. Et besøk på hjemmesiden  vil absolutt kunne være lønnsomt.

Bundefjorden Seilforening arrangerer StudentseilNM i september 2010. Arrangementet fungerer som kvalifisering for norsk deltakelse i Student Yachting World Cup 2010 (SYWoC). Dette er første gang Norge har et offisielt uttak til SYWoC, men Norge har ved flere anledninger stilt lag. I år er det 30. gangen SYWoC arrangeres. Arrangementet vil holdes i La Rochelle siste uken i oktober.

Alle høyskoler og universiteter i Norge inviteres til å stille med lag (gjerne flere) bestående av åtte studenter som studerer på full tid våren eller høsten 2010. Det er et særlig viktig poeng for Bundefjorden Seilforening at minst to av seilerne er kvinner. Seilerne representerer sin utdanningsinstitusjon og det er denne som formelt sett er deltaker.

Av praktiske grunner vil det være et maksimalt deltakerantall på 18 lag. Bundefjorden Seilforening ønsker deltakelse fra så mange utdanningsinstitusjoner som mulig og vil søke å legge til rette for dette. Hvis det viser seg at flere enn 18 lag fra høyskoler og universiteter ønsker å delta vil arrangøren foreta en forholdmessig avkortning slik at flest mulige instusjoner får delta. Den enkelte utdanningsinstitusjon er selv ansvarlig for å velge ut hvem som skal representere vedkommende institusjon gjennom f.eks. kvalifiseringsseilaser.o.l.

StudentseilNM er et offisielt NM og det vil bli delt ut NM medaljer. Mesterskapet vil bli seilt i X-41.

StudentseilNM 2010 vil avholdes sentralt i Oslo, med sosiale aktiviteter utenom selve seilingen.

Påmeldingsfristen er 1. mai 2010. Påmeldingsavgiften på NOK 20.000 må være innbetalt innen påmeldingsfristen.

Meld deg på her

Powered by Labrador CMS