Ingen endringer på ISAFs ranking

De norske seilerne holder plassene på ISAFs ranking som ble offentliggjort igår

Publisert

Yngling jentene Siren Sundby, Lise Birgutte Fredriksen og Alexandra Koefoed er stadig høyest rangert av de norske seilerne med 6. plass i en klasse som forsvinner ut av det olympiske programmet. Hva de tre jentene nå skal satse på er ikke kjent, men Siren uttalte etter OL at hun umulig kunne kegge opp med en så dårlig plassering. 470 eller matchseiling later til å være de mest sannsynlige alternativene for henne frem mot OL i London 2012.

Christopher Gundersen som nå er blitt Eurosports dyktige seilsportskommentator har ikke bestemt seg om det skal bli videre satsing i 49er mot neste OL. Han og Frode Bovim holder 13 plassen på ISAFs ranking.

Peer Moberg staser mot sitt femte OL om han stable en fornuftig økonomi på beina. OL innsatsen i Qingdao var ikke noe å juble over, men Moberg gir seg ikke og er nå 15 i Finnjolle.

Både brettseileren Jannicke Stålstrøm og Stargutta Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen ligger  på 16 plass i sine klasser. Jannicke gjør nå en flott jobb for å stimulere neste generasjon brettseilere, mens Eivind Melleby er en viktig mann på Ericsson 3 i Volvo Ocean Race. Stargutta har planer om både EM og VM seiling i 2009 og vil nok gjøre t nytt OL forsøk om finansene kommer på plass.

Kristian Ruth som ligger på 19. plass i Laser satser definitivt videre og får nå støtte i et stadig voksende norsk lasermiljø.

Powered by Labrador CMS