Søk i arkivet

Silje Brathagen With blir først ut i North Sails/Seilmagasinets foredragsserie
Silje Brathagen With blir først ut i North Sails/Seilmagasinets foredragsserie

SeilsportsforumNy foredragsserie for seilere

Etter høstens vellykte foredrag av Are Wiig på seilloftet i Leangbukta etablerer North Sails og Seilmagasinet foredragsserie i vinterhalvåret.

 

Første gjest på programmet blir Silje Brathagen With, mandag 11. februar kl 1900 på Seilloftet hos With Marie i Leangbukta:

HJELP, JEG SEILER I PROFFSIRKUSET – en uformell seanse 
Etter sine to første sesonger med seiling i Middelhavet ombord ClubSwan 50en Mathilde, gir Silje et innblikk bak proffseilingens kulisser. Mest om hvordan båtene, utstyret, menneskene og samarbeidet ombord er – men også  litt om hvordan det er å være kvinnelig seiler i denne settingen.
Silje deler sine tanker om hvilke faktorer som har gitt akkurat henne muligheten å ta steget ut i den internasjonale seilverdnen for mulig insprasjon for andre; Hvilke ambisjoner, planer og mål må man ha? Eller trenger man disse?
Det blir også diskutert hvordan man kan heve sitt eget kunnskapsnivå, og hvordan man kan posisjonere seg for neste mulighet.
Det hele foregår som et talkshow akkompagnert av bilder og videoer. Christen With er vert og det åpnes for spørsmål fra publikum underveis.

Profilerte foredragsholdere

Senere vil Knut Frostad snakket om dagens og fremtidens elektronikk i båter, vi håper å presentere vinneren av Golden Globe Race og vi har flere lokale ess på blokka.

Oppretter fond

Billettinntektene for foredragene vil etter dekning av foredragsholders utgfter, gå uavkortet til et nyopprettet fond for norske seilsport, opprettet av North Sails og Norsk Maritimt Forlag, Seilmagasinets eiere. Pengene skal deles ut en gang i året og gå til et formål nærmere bestemt av giverne.

Påmelding med betaling kr 250 skjer til https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=3182

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen