Søk i arkivet

Seilmagasinets helgeportrettGeneralsekretæren har ordet

Seilmagasinet er på Hankø og har snakket med KNS´ generalsekretær Anders Kristensen om Færderseilasen, Hankø Race Week og KNS´ sportslige ambisjoner.

HANKØ: Mikkel Thommessen har
snakket med Anders Kristensen en hektisk, midt oppe i Hankø
Race Week.

HANKØ: Mikkel Thommessen har snakket med Anders Kristensen en hektisk, midt oppe i Hankø Race Week.

Vi er godt i gang med årets seilersesong. Færderseilasen er avviklet og Hankø Race Week er godt igang. KNS´ danske generalsekretær Anders Pedersen har hatt jobben i KNS i fire år og er godt kjent med foreningens utfordringer. En av dem er Færderseilasen der deltakerantallet er halvert fra topppårene rundt tusenårsskiftet.

Vi spør ham om hvorfor deltakelsen har gått tilbake og hva man kan gjøre for å få tallet opp igjen, vi snakker om Hankø Race Week som står sterkere enn på lenge, det forestående U 23 VM i Risør og KNS´ rolle som regattaarrangør. Og så lurer vi på om han har fått gått så mye på ski som han hadde håpet da han bestemte seg for å ta jobben i KNS, og om han ser en fremtid i Norge.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen