Søk i arkivet

Stiller Melges 24 for unge seilere til Javacup

JAVACUP er inne i sin tredje sesong og har gavepakke til seilere under 30 år.

SATSER:Jens Altern Wathne
ønsker å tiltrekke seg tidligere jolleseilere til
Melges-miljøet.

SATSER:Jens Altern Wathne ønsker å tiltrekke seg tidligere jolleseilere til Melges-miljøet.

– Helt siden starten av JAVACUP har det vært en klar målsetting å tilby gruppen «pensjonerte» jolleseilere og de som fatter interesse for entype seiling, en attraktiv og enkel måte å prøve Melges 24 seiling med kyndig veiledning.

JAVACUP ønsker å tilby U30 seiling til flest mulig seilere og inviterer seilere fra hele Norge til å stille lag til en av de 5 regattaer i 2018m forteller Jens Altern Wathne til SEILmagasinet.

Regattaserien har samlet lag fra Vestlandet og Sørlandet. Serien i 2018 vil bestå av fem regattaer som holdes fra Kristiansand i sør til Askøy i nord. Wathne håper å aktivisere flere unge lag for sesongen.

Stiller Melges 24

Javacup stiller en regattaklar båt med navnet JAVA- U30, med seil og alt utstyr tilgjengelig på alle de 5 regattaene i JAVACUP 2018. Organisasjonen som driver JAVACUP vil sørge for påmelding, rigging, transport og litt opplæring i selve seilingen på hver av de 5 regattaene i 2018.

Ønsker lokal rekruttering

Javacup jobber sammen med de lokale seilforeningene for å få frem seilere som vil benytte denne enestående muligheten til å bli del av et veletablert miljø innen regattaseiling. Målsetningen er at lagene skal være klar til den enkelt akt senest 4 uker før start. Slik opplegget vil være kan det bli 5 forskjellige lag på neste års regattaer og det bygger opp om rekrutteringen lokalt. Samt at reise og oppholdskostnader holdes lave. Lagene vil også få i oppgave å fortelle om opplevelsen de har vært med på.

Ta kontakt

Melges 24 har et mannskap er på 4-5 seilere. Det er en forutsetning at søkere har seilt før. Interesserte kan ta kontakt på e-post til nor649@gmail.com for å bli med på JAVA-U30 satsningen.

  

JAVACUP 2018 regattaer:

·  Akt 1. Askøy Race Weekend, 5-6 mai – Askøy Seilforening

·  Akt 2. Farsund Open 26-27 mai, Farsund Seilforening

·  Akt 3. Norsk / Nordisk Mesterskap M24 8-10 juni, Christiansand Seilforening

·  Akt 4. Stord Open 1-2 september, Stord Seilforening

·  Akt 5. Askøy Høst Cup 22-23 september – Askøy Seilforening

 

MELGES24: Javacup ønsker
å få flere unge seilere med på serien og stiller
båt.

MELGES24: Javacup ønsker å få flere unge seilere med på serien og stiller båt.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen