KOMMANDO: Hans Petter Jensen sitter i førersetet når det gjelder utviklingen av Sail Race System.
LIVE: Slik arter det seg på en regattaside når arrangementet er i gang – i dette tilfellet Watski Skagerrak TwoStar. Øverst ligger det videofilmer. Til venstre er det tilgang til tracking, deltagerliste, resultater, seilingsbestemmelser, ...

Nettstyrte regattaer

Regatta-arrangører har fått et nytt verktøy de kan bruke.

Publisert Sist oppdatert

– Ja, vi har faktisk utviklet et komplett arrangementsverktøy for regatta-arrangører. Kursarrangører også, for den sakens skyld, sier Hans Petter Jensen i Norsk Maritimt Forlag AS. Han trekker i trådene og fører an i utviklingen av dette verktøyet, som har fått navnet Sail Race System.

Mange seilere og seilforeninger har allerede stiftet bekjentskap med systemet, for i 2013 håndterte Sail Race System rundt regnet 6000 påmeldinger til 120 arrangementer i Norge. Enda flere hundre arrangementer er blitt plottet inn på terminlisten, for Sail Race System starter med terminlisten og ender opp med hvert enkelt arrangements endelige resultatliste.

En av brukerne skriver:

– Tilgangen til SEILmagasinets nettbaserte påmeldingstjeneste (les: Sail Race System) er hovedsakelig arbeidsbesparende, men gir oss også en større kontaktflate og mer effektiv påmelding. Det finnes naturligvis alternativer som tilbyr tilsvarende tekniske løsninger, men disse har ikke samme styrke med hensyn til promotering mot det mest relevante markedet.

Sportslig leder i Moss Seilforening, Trygve B. Leergaard, er den som skriver dette i nyeste utgave av foreningens medlemsblad «Signal». Han anslår at foreningen sparer ca. kr 20 000 i arbeid på årsbasis ved å bruke Sail Race System.

KOMMANDO: Hans Petter Jensen sitter i førersetet når det gjelder utviklingen av Sail Race System.

Startet for 10 år siden

LIVE NEWS: Slik publiseres nyhetene på baksiden av systemet. Skriv tittel og tekst, legg ved bilde og trykk på «Legg til». Da er saken publisert.
LIVE: Slik arter det seg på en regattaside når arrangementet er i gang ? i dette tilfellet Watski Skagerrak TwoStar. Øverst ligger det videofilmer. Til venstre er det tilgang til tracking, deltagerliste, resultater, ...