Italiensk og tysk team trekker seg fra Louis Vuitton Pacific Cup

Vincenzio Onorato trekker Mascalzon Latino laget fra regataen i New Zealand i januar. Han får følge av Jochen Schuemann's Team Germany. Årsak: sponsortørke.

Publisert

I en pressemelding forklarer Vincenzo Onorato at han trekker laget sitt fra Louis Vuitton Pacific Series som skal arrangeres i Auckland i januar fordi den internasjonale finanskrisen har gjort det nærmest umulig å finne sponsorer til å dekke utgiftene til å sende et lag til New Zealand og den nyetablerte regattaen for America´s Cup klassen. Dette til tross for at arrangøren og BMW Oracle hver stiller med med to parvis tilnærmet identiske båter og dermed reduserer kostnadene ved å delta til en brøkdel hva det hadde kostet om lagene skulle sende egne båter.

Mens han venter på at America´s Cup regattaen skal komme på fote igjen fortsetter han sitt engesjement i Farr 40 klassen der Mascalzone Latino har dominert de siste sesongene.

Også det tyske AC prosjektet under ledelse av Jochen Schumann har trukket seg fra Louis Vuitton Pacific Serien. Det åpner for at to lag som til nå har stått på venteliste, Francesco De Angelis' Italia team og Marc Pajot's Team French Spirit kan sende lag til regattaen.

Powered by Labrador CMS