Jahre & co igjen best av amatørene
Jahre & co igjen best av amatørene

Jahre & co igjen best av amatørene

Peder Jahre og mannskapet på Jahrungen avsluttet i helgen deltakelse i Volvo Cup i konkurranse med alle de beste italienerne i Melges 24

Publisert

Her er Arne David.Andersens rapport
 

Nok en dag med vind, styrke opp mot 20 knop, sol og noe varmere. Komiteen klarte å gjennomføre 3 race til, så totalt har det vært seilt 8 på 3 dager, i et stort konkurransekraftig felt.

Vinner ble Pilot Italia, som dermed holdt posisjonen fra dagen før. I toppen ellers som vanlig de proffe Italienske / Sveitsiske Team, med Nicola Celin og Flavio Flavini på podiet.

Racing Team Jahrungen seilte noe dårligere med en plass utenfor topp 20, med serien 17, 23 og 13. Vi var rett og slett for ofte på feil sted, denne dagen hvor det fortsatt var skift og trykkforskjeller, melder Marius i bilen på vei mot Nice. Vi har ikke rukket helt å analysere, vi fikk seilt vår eget løp, startene var ok så vi tar med oss en del godsaker fra i dag også, og totalt er vi veldig fornøyd med 11. Plassen totalt og beste Corinthian, selv om det er litt bittert å ikke få følelsen av at vi utnytter vårt fulle og hele potensial.

Redaksjonen har ved deadline ikke fått fatt i Blow Melges Racing, men vi har hørt at de i alle fall fikk en god plassering i dag. Likevel regner vi det for sikkert at gutta tar med seg regattaen i boken for vel lært og kommer ennå sterkere tilbake – hardvindsrusten er i alle fall lagt igjen i Middelhavet.

Powered by Labrador CMS