SEILNORGE – CHRISTIANSSANDS SEILFORENING:

INNSEILINGEN: På Kjeltringholmen kan man nyte Kristiansands flotteste utsikt.
KJELTRINGHOLMEN: Gjennom dugnad har medlemmene i Christianssands Seilforening snart ferdigstilt et praktfullt anlegg ute på Kjeltringholmen.

Dugnadsinnsats på høyt nivå

Ute på Kjeltringholmen har Christianssands Seilforening bygget et praktbygg av et lokale. Det er fritt for alle medlemmer å bruke lokalet og bryggen.

Publisert Sist oppdatert

Tanken er at stedet skal være en samlings­plass for foreningens medlemmer der de kan møtes til sosiale sammenkomster, arrangementer etter regatta og for lek med joller og stand up paddling. Vi har båter og SUPer tilgjengelig for de som kunne tenke seg å prøve.

KJELTRINGHOLMEN: Gjennom dugnad har medlemmene i Christianssands Seilforening snart ferdigstilt et praktfullt anlegg ute på Kjeltringholmen.

I år har vi endelig fått inn permanent strøm og vann. På dugnad fra fantastiske medlemmer har vi gravd grøfter og strukket kabler. For at vi skulle kunne bruke toalettene der ute var det krav om å bygge et renseanlegg for kloakken. I samarbeid med øyas andre forening, Arbeidernes båtforening, har vi gravd, bygget og installert et flunkende nytt renseanlegg på øya. Fortsatt gjenstår det litt arbeid rundt kummen på vår side, men det får bli på dugnad til våren igjen.

I andre etasje i bygget har vi et flott kjøkken med komfyr, steiketopp og kjøleskap. Det er innredet med spisebord og sofagrupper samt høybord til å sitte å notere ved regattaer.

I underetasjen er det lagerrom, og vi har søkt om tippemidler til å bygge handicaptoalett. Foreløpig har vi to enkle toaletter. En kjellerstue er det også, med dobbeltdører til å åpne opp så man kan nyte sene kveldstimer med Kristiansands flotteste utsikt – innseilingen til byen.

Det gjenstår noen dugnadstimer for å liste ferdig innvendig, henge opp plissegardiner, bygge rampe ned til forsiden, bygge utemøbler m.m. Men nå stenger vi snart av for sesongen for så å begynne med ny giv etter en vinter med litt færre seilaktiviteter. Vi håper å se flere medlemmer på Kjeltringholmen til våren.