Klubbkonferansen 2016

PÅFYLL: Klubbkonferansens fremste mål er å gi deltagerne best mulig påfyll for å kunne drive seilforeningene på en god måte.

SeilNorge samles på Gardermoen

Målet til NSFs klubbkonferanse er å berede grunnen for en god fremtid for seilsporten.

Publisert Sist oppdatert

Oppslutningen om Norges Seilforbunds nyvinning – klubbkonferansen – har nå passert kritisk masse, hvilket betyr at konferansen blir en realitet 12. til 13. mars. Konferansen var påtenkt avholdt i høst, men da kom prosjektet litt for bardus på seilNorge – og måtte utsettes.

Oppslutningen var for lav.

Per i dag er i underkant av 70 engasjerte seilere og tillitsvalgte påmeldt til konferansen, hvis hovedhensikt er utveksle kunnskap og meninger blant de fremmøte, og å tilby deltagerne verktøy, påfyll og inspirasjon som de kan benytte til å utvikle foreningen videre.

Klubbutvikling

«Klubbutvikling» er et nøkkelord for konferansen, som avholdes på Gardermoen og som vil bli innledet med et foredrag av Knut Frostad. Han takker denne uken av som sjef for Volvo Ocean Race. Temaet hans vil være hvordan seilsporten kan tiltrekke seg økonomiske midler. Og da er man straks i et farvann hverken seilforbund, seilforeninger eller seilere har lyktes i å krysse seg frem i – bortsett fra nettopp Knut Frostad.

Les også: Skal lære bort å selge seilsporten

– Klubbkonferansen er om klubbutvikling innen både kjernevirksomhet, støtteprosesser og virkemidler. Slik at man får et godt faglig påfyll for det videre arbeidet i klubben, samt at man på konferansen kan benytte sjansen til å bygge gode nettverk med andre klubber som arbeider med de samme utfordringene, eller med klubber som har lykkes, sier Torunn Sætre, visepresident i Norges Seilforbund, og den i forbundet som har drevet prosjektet frem.

Les også: Arena for utvikling og samarbeid

Timeglasset renner ut

Påmeldingen til konferansen er fortsatt åpen, men etter 8. februar vil det ikke lenger være mulig å melde seg på hele konferansen. Etter 8. februar gjelder kun dagspass.