SEILNORGE – OSLO SEILFORENING:

Seiling er en aktivitet året rundt!

Oslo Seilforenings styre arbeider året rundt for å skape spenning og glede gjennom seilsesongen på Lille Herbern og på fjorden.

Publisert Sist oppdatert

Oslo Seilforening samarbeider med KNS, naboklubben på Bygdøy om medlemsmøter vinteren 2019. Informasjon om disse møtene finner dere i vår aktivitetskalender på våre hjemmesider.

Årsmøte Oslo Seilforening avholdes onsdag 13. mars klokken 19.00 på Ulabrand Seilsportssenter. Det er fortsatt mulig å ta kontakt med valgkomiteen dersom du har lyst til å gi en innsats for Oslos triveligste seilforening! Etter årsmøtet har vi et medlemsmøte hvor OS2025-komiteen gjør rede for reguleringsplanene og byggeplanene for Lille Herbern som de arbeider med.

Seilsesongen starter i år med kick-off tirsdag 30. april. Med vårsolen vil vi ruste øy og båter for en ny sesong med hygge og dugnad 4.–5. mai. Oslo Seilforening er en idyll med et unikt klubbmiljø på en egen øy i innseilingen til Oslo med egen, kritiker-rost restaurant. Her blir det trening, regatta og hygge hver eneste dag i sommer, som i hvert eneste år siden 1926!

Foreningens medlemmer stiller opp for sosialt samvær og innsats for fellesskapet slik at vi lager uforglemmelige øyeblikk av spenning og glede for store og små, enten det er første gang ved roret i en RS Feva eller det er for å krysse mållinjen først (eller sist) i Express-NM som vi arrangerer i august.

Alle seilere trenger bare å lukke øynene for å gjenoppleve de beste øyeblikkene fra 2018 eller drømme om en tangering i 2019.