La barna ta roret!

Har du planer om en seiltur med barn og lurer på hvordan du bør gå frem for å gjøre opplevelsen både morsom og lærerik for dine barn? Bli inspirert av erfaringene til både voksne og barn som har seilt mer eller mindre lange turer de siste årene.

Publisert Sist oppdatert

Har du noen gang følt et lite stikk i hjertet og samvittigheten ved å se barnet ditt sitte under dekk og spille på nettbrett eller se på TV mens du koser deg med å styre båten i sola? Er du en av de foreldre som skal ut på tur – det være seg en sommerferie eller en lang jordomseiling – sammen med barna dine? Lurer du på hvordan du skal gjøre turen til noe morsomt, lærerikt og minneverdig også for dem?

Da kan du lese videre og reflektere over erfaringene til flere turseilere som har delt dette ansvaret med deg. Ja, fordi det er et ansvar for foreldre å ta med seg barna på noe som i bunn og grunn føles som en gigantisk egotripp.

Spørsmålet er: Er det virkelig så selvisk og uforsvarlig å ta med barn på tur? Hvordan håndterer turseilere å ha med seg barn på langtur? Og hva lærer barna når de er i båten sammen med oss foreldre?

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS