Moberg er klar

Blant annet som en følge av oppslaget på denne siden igår har Norges Seilforbund gitt det siste wildcard til Peer Moberg. Dermed er deltakelsen oppe i 18 lag til Mesternes Mesterskap.

Publisert

Moberg får med seg Terje Kjær og Lennart Ulriksen, mens siste mann blir klar senere. Moberg sier til Seilas at han er topp motivert for regattaen som derved teller det meste som kan krype og gå av norske toppseilere. Det tegner derfor til å bli topp underholdning for det seilerinteresserte publikum fra kl 1100 lørdag på Herbern Marina på Aker Brygge. Herfra kan man følge alle seilasene fra start til mål, inntil kåringen av mesternes mester er klar på ettermiddagen.

Regattasjef Pål A Næss i KNS planlegger å seile to heat á fem og t heat av fire båter med de to beste i hvert heat som går videre til semifinale A. De utslåtte båtene får en ny sjanse i semifinale B, C og D. De tre beste fra semifinale A og vinnerne fra de øvrige semifinalene går til finale, som enten blir en enkel seilas, eller til en båt har to seire, avhengig av vindforholdene.

Det er spådd 4 m/sek fra NØ-N, noe som vil gi fine forhold for seilerne med avvikling av hvert heat på ca 20 minutter.

Powered by Labrador CMS