Moberg fornøyd med EM-innsatsen

Medaljefinalen ble avlyst og resultatene etter kvaliviseringsseilasene ble stående da EM for Finnjoller bla svsluttet i Bulgaria før helgen. Med nok en topp ti plassering i lomma er Peer Moberg fornøyd med resultatet.

Publisert

EM i Finnjolle talte 75 deltakere og en 9. plass som Peer Moberg endte opp med må derfor ses på som svært tilfredsstillende. Nasjonsmessig ble han nr 6 idet både Storbritannia og Kroatia hadde flere seilere foran ham på premielisten.

Moberg avsluttet regattaen med 4. og 6. plass etter at han tidligere hadde sikret seg en 3. plass i enkeltseilas. - Det er jeg godt fornøyd med, ikke minst i lys av at starten på regattaen ble trøblete for meg, sier Peer Moberg til Seilas.

Med en ny topp til plassering i et internasjonalt mesterskap og topp ti ranking på ISAFs liste, fremstår Moberg som en av de sikreste OL kandidater til lekene i 2012, i så fall hans femte OL. - Jeg får ingen støtte fra NSF nå og seiler for egne midler, sier Moberg som neppe kan holde det gående uten mer finansiell drahjelp utover denne sesongen. - KNS og Tom Knudsen er imidlertid til uvurderlig støtte for meg, sier han.

Sluttresultater:

1 CRO Ivan GASPIC 28.0

2 FIN Tapio NIRKKO 57.0

3 GBR Edward WRIGHT 58.0

4 CRO Marin MISURA 60.0

5 GBR Giles SCOTT 73.0

6 NED Pieter-Jan POSTMA 73.0

7 EST Deniss KARPAK 77.0

8 GBR Andrew MILLS 81.0

9 NOR Peer MOBERG 95.0