Informasjon fra Nesodden Seilforening

Travel forsesong for jolleseilerne

Det er stor aktivitet i jollegruppa selv om jollene fortsatt for det meste er i opplag.

Nesodden Seilforenings jollegruppe har også denne vinteren hatt innetrening på Alvern ungdomsskole. Nytt av året er at vi også har hatt teoritime som en del av innetreningen. En stor takk til Bjørn Forslund for gjennomgang av taktikk og strategi og til Øyvind Degnes for gjennomgang av regattaregler.

Nå har det vært stille lenge nok på Steilene og jollegruppa starter snart trening for kommende sesong. I midten av mars var det treningssamling for de eldste seilerne, sammen med de eldste seilerne fra Bærum.

Badeland og pizzafest

Det er morsomt med regler og taktikk mens man venter på sesongstart, men bading og boller er heller ikke så verst. Lørdag 4. mars møttes en stor gjeng fra jollegruppa på Røykenbadet. Til sammen 15 barn og fem voksne badet, hoppet, tok sklie og hygget seg i boblebad og badstue. I tillegg var det sosialt treff for jollerampegruppa i kafeen.

Etter dette dro vi videre til Flaskebekk for pizzafest og mange fine seilefilmer. Trenerne Emil og Balder kom innom og bidro til god stemning. Tusen takk for en hyggelig dag til seilerne, foreldrene og trenerne! Vi gleder oss til vi snart sees på Steilene!

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.