Informasjon fra Nesodden Seilforening

Cato Zahl Pedersen er leder for Nesodden Seilforening.
Cato Zahl Pedersen er leder for Nesodden Seilforening.

Velkommen til høst­sesongen på Steilene

Vi kan se tilbake på en aktiv sommersesong og seilforeningen har vært godt representert på regattaer i inn- og utland.

Den populære Waka Waka-sommerleiren på Steilene over seks uker har også hatt stor aktivitet. Det er utrolig tilfredsstillende og lover godt for utviklingen av vårt jollemiljø; vår hovedaktivitet, hvor barn og ungdom i fri utfoldelse opplever mestring og samvær.

I sommer har vi opplevd det meste av vær. Uansett har vertskap og havnevakter ivaretatt besøkende med åpen kiosk og plass i havna. Stor takk til dere! Det gleder oss at Steilene er en populær havn. 

Takk til alle besøkende. Kiosk- og havneinntekter går tilbake til foreningens satsing på barn og unge, samt til vedlikehold av klubbhus og havn. Fremdriften er god for utskifting av bryggene i løpet av et par års tid.

Foran oss står tradisjonelle North Sails Nesodden høstcup for tur. Helgen 23. - 24. september arrangeres denne for 61. gang, med både bane- og distanseseilaser samt innlagt NM OCRi. Seilerfest i Kystkultursalen på lørdag blir det også. Velkommen til påmelding på Manage2Sail. 

Takk til dere alle for innsatsen dere legger ned til foreningens beste, og riktig god seilerhøst.

Cato Zahl Pedersen, leder

Seilcamp

Vi har i år som tidligere år gjennomført flere uker med seilcamp for barn på Steilene. 

I år har vi også hatt et tilbud om Feva-seiling for de eldste barna, noe som var veldig populært. 

Seilcamp er en viktig og artig læringsarena vi synes alle barn burde delta på. Her lærer de hvordan de skal forholde seg til livet ved og på sjøen.

Det var i år 105 barn på seilcamp på Steilene. 

VM i Europajolle

Årets VM i Europajolle ble avholdt i Danmark, nærmere bestemt i Vannensbæk.

Her deltok to seilere fra Nesodden Seilforening: Martine Bjørum og Amalie Normann. Dette ble en fornøyelse som frister til gjentakelse. 

Nordisk mesterskap i Optimist

22. juli satte familiene Sletten og Engebretsen seg i bilen med kurs for Nordisk mesterskap i Optimist.

Mesterskapet ble avhold i Latvia, nærmere bestemt i tettstedet Salacgriva. Det ble en veldig hyggelig og sosial tur, med mye bra seiling under noe krevende forhold. En stor takk til Anniken, Geir og Jarle for organiseringen. 

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.