Informasjon fra Nesodden Seilforening

Innholdsrikt jolleår

Jolleregatta-sesongen er på hell og vi har i skrivende stund kun igjen Bærum Høstcup, som siste Optimist-regatta.

JOLLE • Vi kan se tilbake på et meget innholdsrikt år med høyt aktivitetsnivå og trolig rekorddeltakelse på norgescup-arrangementer og NM i Optimist. Nesodden Seilforenings jollegruppe stilte blant annet med 13 deltakere på NC 1 i Arendal og 13 deltakere på NM i Tønsberg.

Nesodden har vært representert på samtlige NC-arrangementer, NM Optimist og 29er, alle Oas-regattaer, Liros i Stenungsund, Nordisk i Latvia og KSSS OL-klasseregattaen i Stockholm.

Philip Forslund og «Storm» har deltatt i en rekke regattaer både i Norge og ellers i Europa, med svært gode resultater. Emil Forslund og Julia Jacobsen har vel knapt vært hjemme i år, og når de har vært hjemme har Emil stilt opp som trener. Julia og Emil leverte svært godt i junior-VM, med en finfin 3 plass.

Martine Bjorum og Amalie Normann representerte også Nesodden Seilforening i årets utgave av VM i Europajolle.

Nesodden Seilforening har i år som tidligere år hatt mange blide og glade barn innom vår fantastiske sommercamp, som gjennomføres av de flinke seiltrenerne våre. Dette resulterte igjen i veldig mange påmeldte til årets nybegynnerkurs, som startet opp i august. Så med årets nybegynnere og tidligere optimistseilere har Nesodden Seilforening totalt 35 aktive optimistseilere. De faste treningene på Steilene er nå avsluttet, men egentreningen fortsetter utover høsten og vinteren, i tillegg til innetreningen og teorilæringen som starter opp nå. 

.

Kongelig bervertning

KLUBBHUSET • Når vi ikke er ute og seiler er klubbhuset vårt et deilig sted å være. Og enda bedre er det når vi i år har blåst liv i gammel, ærverdig vaffeloppskrift som det sies at både kong Harald og kong Olav har fått servert i sin tid! Salget av vafler har nærmest eksplodert etter at ryktene om de deilige vaflene er spredd som, ja akkurat, lukten av nystekte vafler. Ellers har klubbhuset fått ny oppvaskmaskin som store og små vil få glede av i mange år fremover til ulike typer arrangementer.

.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.