«Too Bonita» er en av favorittene.
«Too Bonita» er en av favorittene.

NM for de store

ORCi NM i Tønsberg har blitt en tradisjon. I kveld er siste sjans for påmelding.

Publisert Sist oppdatert

Med bare få timer igjen av etteranmeldingsfristen telles det 28 båter til start i årets ORCi NM. Tønsberg seilforening står for arrangeringen med de flotte rammer som følger med i Færder nasjonalpark. Det er planlagt 6 seilaser hvor tre holdes på lørdag og 3 på søndag.

En klasse

Det er mange sterke lag som stiller til start. Det lokale håpet «Felicia IV» fra Tønsberg gikk av med seier i NORC Son i liten klasse og «Team Magic» i sin King 40 med seier i stor klasse. Det holdes heller ikke noe NORC NM uten å nevne «White Shadow» med strålende resultater fra 2014 og «Too Bonita». Ungguttene på «Team Lurifax» med sin Tristeinpokal fra Færdern og en 3. Plass fra NORC Son skal man holde et stort øye med. «Al Capone» stiller til start og vil forsvare gode takter med seier i årets Tjørn rundt. «Sons of Hurricanes» er på vei inn i seiersrekkene og «Pakalolo» med seier i R-36 under Færderseilasen. Ellers er det en rekke lag og båter i årets NM man vet kan levere sterke resultater!

Tønsberg seilforening lover gode sosiale rammer med seilerfest på lørdag. Her blir det servert reker med tilbehør, levende musikk og bar.

Det er fortsatt noen timer igjen av etteranmeldingsfristen, så har du vurdert å slenge deg på hva som kan bli et knallbra NM har du fortsatt kjangsen!

Du finner påmeldingen her