Seiling i sentrum i Bodø

Med indre havn tettpakket med seilbåter bør det ligge til rette for en flott stemming under Corponorregattaen 25.– 28. Mai. Tillater været det, blir det også uteservering på kaikanten, sier Jan-Erik Paulsen i Corponor-komiteen.

Publisert Sist oppdatert

Corponor-komiteen samarbeider med Bodø Havnevesen om å rydde og reservere kaia til regattabåtene. –Dette gjør vi for å skape ei best mulig sosial ramme rundt arrangementet. Havna skal sette fokus på seiling denne helga, sier Jan-Erik Paulsen.

Det kan bli trangt om plassen rett nedenfor Thon hotellet, men dersom det blir for fullt, vil også de andre gjestebryggene i nærheten være disponible for deltakende båter, skriver Bodø seilforening på sin hjemmeside.

-Vi vil spesielt oppfordre lokale båter til å flytte seg inn i indre havn både før og etter regattaen. Vestsiden av gjestebrygge 1 vil være forbeholdt tilreisende båter slik at de lett finner plass uansett når på døgnet de ankommer. Men her må man være oppmerksom på dybdeforholdene. Ved lavvann er dybden ned mot 1,5 meter i området vestover i nærheten av flytebrygga for småbåter og langs spunsveggen. Så på vestsiden av gjestebrygge 1 bør man unngå å ligge to i bredden, sier Paulsen.

På hjemmesiden til BSF/Regattaer/Corponor 2006 vil dere finne havnekart og tekst som forklarer i ord og tegninger hva Paulsen mener.