Cathrine i Himmelblå-land; Ylvingen.
Cathrine og Helge-Mikael Mikkelsen.
Klokkargården Rødøy.

«Tyra» i midnattsol

Cathrine og Helge-Mikael Mikkelsen la ut fra Leangbukta 30.mai med sin «Tyra», en Bavaria Vision 40, Nå har de nådd Støtt.

Publisert Sist oppdatert

Alle foto er med tillatelse lånt fra hjemmesiden http://tyralofoten.no.

Cathrine og Helge-Mikael Mikkelen har nådd øya Støtt utenfor Bodø. i bloggen forteller de om fine dager og netter under midnattsolen.

– Turen så langt har vært fantastisk og at det er veldig spesielt å se vårt land fra sjøsiden. Det føles nesten som at landet møter oss når vi kommer inntil!

Nattkonsert og Himmelblå

Etter å ha besøkt Brønnøysund og hørt på korpskonsert ved Hurtigrute-passasjerne klokken 01.30 om natten gikk turen til Ylvingen.

Det var det veldig stille og vi traff noen av lokalbefolkningen som fortalte litt om innspillingen av tv serien “Himmelblå”. Vi fortøyde på flytebrygga og gikk tur rundt på øya og tok noen bilder – morsomt å se kafeèn, brygga og butikken som var så sentral i serien. Cathrine måtte selvfølgelig lete etter Kim og gjett om hun fant han…, skriver paret på bloggen sin.

Før skjema

Turen har gått knirkefritt og vi har ikke ligget værfast noen steder ennå. Det hadde vi absolutt beregnet før vi dro hjemmefra - å måtte legge inn litt ekstra tid i påvente av bedre vær litt her og der. Sånn sett har vi kommet hit noe tidligere enn antatt. Vi snakket om før vi dro, at ved St.Hans var vi et sted langs Trøndelagskysten. Men nå i skrivende stund ligger vi på en øy utenfor Bodø som heter Støtt.

Les om seilturen fra Asker og se parets flotte bilder her.